Categorieën

Merken

Over Aximax

Aximax is een internetwinkel met een ruim assortiment. Omdat wij een zeer grote eigen voorraadopslag hebben zijn wij in staat snel te leveren. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Zit het product van uw keuze er niet bij dan kunnen wij u het product wellicht toch leveren of een gunstig alternatief bieden. Door onze jarenlange ervaring en de goede contacten met onze leveranciers kunnen wij goedkoop kwaliteitsproducten leveren en toch een goede service en garantie bieden. Als onze klanten tevreden zijn dan wij ook tevreden. Bent u tevreden? Vertel het anderen. Bent u niet tevreden? Vertel het ons. Wij nemen uw klacht altijd serieus en zullen ons inzetten om tot een oplossing te komen.

Aximax is een geregistreerde handelsnaam bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden. Op de door ons geleverde producten zit indien van toepassing de originele Nederlandse fabrieksgarantie. Wij bezorgen door heel Nederland.

Aximax is gecertificeerd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

Aximax is een erkend, gecertificeerd, leerbedrijf dat jaarlijks een aantal stageplaatsen biedt aan o.a. MBO-studenten. Hiervoor onderhouden wij goede contacten met SBB - Beroepsonderwijs Bedrijfsleven en verschillende scholen in de regio.

Adres

Rooilijn 2A
9231 DZ Surhuisterveen
Bedrijventerrein Lauwerskwartier in Friesland
Telefoon klantenservice: 0512-366385
Faxnummer: 0512-365028
Email: info@aximax.nl

Bank/KvK gegevens

Bankrekeningnummer: NL35 INGB 0007 2737 11
BTW nummer: NL 8613.79.500.B01
KvK nummer: 78405769
BIC code: INGBNL2A

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur
Buiten deze tijden en op zaterdag alleen op afspraak. Tel. 0512-366385
Nadat u bericht heeft gekregen dat het door u bestelde artikel voor u klaar staat, kunt u dit afhalen op bovenstaande openingstijden.

DPDSBBiDealKenniscentrum HandelWebwinkel KeurmerkPost NLTransmission